Syngenta | Cropwise Planting | Több érték a mezőgazdaság számára |

Cropwise Planting. Érték a precíziós gazdálkodásban.

A Cropwise Planting szolgáltatás célja, hogy segítse a termelőket a precíziós vetésben, feltárja és felszabadítsa a tábláiban rejlő lehetőségeket. A hibridek különböző talajokon és éghajlati viszonyok között mutatott reakcióival kapcsolatos mélyreható ismereteinknek köszönhetően a Cropwise Planting Szolgáltatás segít optimalizálni az eredményeit a gazdaság minden négyzetméterén. Segít a legjobb hibrid kiválasztásában és az optimális tőszámok kiszámításában minden egyes táblára, hogy maximalizálja a terméshozamot, és egyértelmű döntéseket hozhasson a gazdaságban a következő termesztési szezonokra vonatkozóan.

Syngenta | Cropwise planting | segít a hozam növelésében |


Cropwise Planting

A legjobb adatokra támaszkodva a Cropwise Planting segít növelni a hatékonyságot, és pozitív hatást gyakorol a gazdaságára, mivel a legoptimálisabb tőszámot ajánlja hibrid szinten a tábla minden részén.

1

Szoros, megbízható szolgáltatás, amikor a legnagyobb szüksége van rá

Felismerjük az Ön gazdaságának és tábláinak egyedi igényeit és kihívásait, és Önnel együttműködve minden egyes vetőmagból többet hozunk ki. A vetési és termesztési ciklus során megkapja az összes adatot, támogatást és szakértelmet, hogy a legjobb döntéseket hozhassa meg, így többet hozhat ki a tábláiból. A Cropwise Planting Szolgáltatás új szintű partnerséget ad a gazdaságban, és a szolgáltatást az Ön Syngenta képviselője és szakmai támogatója nyújtja, ami további előnyt jelent.

2

Digitális megoldás a gyakorlatban

A Cropwise Planting a precíziós gazdálkodásban alkalmazható szolgáltatás. A Syngenta szakmai támogatójával együtt használva értékes, felhasználóbarát segítséget nyújt a döntéshozatal, a jövedelmezőség és a fenntarthatóság előmozdításához a gazdaságban. Az innovatív tábla szintű tőszám ajánlást alkalmazó Cropwise Planting egy kiváló folyamatot használ az Ön által választott hibridek optimális tőszámának tábla szintű megértéséhez. Ez azt jelenti, hogy a vetési ajánlásokkal mindig teljes mértékben felkészült lesz a következő szezonra.

3

Könnyen elérhető szakmai tanácsadás

A Cropwise Planting maximalizálja a precíziós vetőgép képességeit, ismereteket és szakmai tanácsadást nyújt, hogy minden bizonytalanságot kizárva úgy állítsa be a tőszámot, hogy a gazdaság számára teljes mértékben ki lehessen használni a vetőgép összes képességét.

4

A legjobb agronómiai adatok felhasználása

A Cropwise Planting lehetővé teszi a hibridek teljesítményére vonatkozó adatokhoz való hozzáférést, ami segít a gazdaság inputköltségeinek kezelésében. A beágyazott technológia a tőszám-ajánlásokhoz figyelembe tudja venni a szántóföldön jellemző agronómiai paramétereket, hogy még jobban testre szabja az ajánlásokat, így a tábla bizonyos területein jobb terméshozamot és nagyobb általános termésstabilitást érhet el körülményektől függően.

5

Tudatos gazdálkodás a fenntartható növekedésért

A jelenlegi környezetben, ahol a globális ellátási költségek nagyon magasak, a Cropwise Planting segít Önnek jobban optimalizálni az inputköltségeket, segítségével csökkentheti a bizonytalanságot, és ezáltal nagyobb hibrid ismeretet ad. A ráfordítások optimalizálásával hozzájárul a hibrid jobb teljesítményéhez a gazdaság termelékenységének és megtérülésének javítása érdekében, és segít a fenntarthatóbb termesztésben.

6

A döntések megkönnyítése

A Cropwise Planting támogatást nyújt a tőszám ajánlással a nagyobb hatékonyság érdekében. Az adatvezérelt ajánlások nagyobb kontrollt adnak Önnek, segítve a döntéstámogatást a kritikus vetési időszak táján a gazdaságban. Fokozza a precíziós mezőgazdasági berendezésekbe eszközölt befektetését azáltal, hogy kombinálja a tábláiról szerzett ismereteit a mi ismereteinkkel a hibridek különböző körülmények közötti teljesítményére vonatkozóan, hogy pontosabban optimalizálja a ráfordításokat és maximalizálja a jövedelmezőséget.

7

Újraértelmezett érték

• Tudatosabb tőszám-ismeretek 
• Rugalmasság és táblára szabhatóság 
• Jobb időhatékonyság a gazdaságban 
• Érthető és adatvezérelt 
• Az egyes szántóföldi táblák egyedi kezelése

Érdeklődjön a Cropwise Planting Szolgáltatásról, HOGY A LEGTÖBBET HOZHASSA KI A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁSBÓL